Volg ons op

 

Willebroek winkelhart

 

Welkom op de site van de Willebroekse handelaars!

HET DIGITALE TREFPUNT VAN DE GEMEENTE

Deze site is een katalysator in de communicatie tussen de handelaars uit de Willebroekse regio en de consument. U vindt hier een algemene voorstelling, speciale aanbiedingen, en maandelijkse promoties van de Willebroekse handelaars. Wekelijks zal U hier ook op de hoogte gehouden worden van evenementen in en rond Willebroek. Willebroek Winkelhart

U kan ook de apotheker van wacht hier opzoeken.

De uurregelingen van treinen hier en van de bussen hier opzoeken.

 

Rubriek: GEZOCHT/TE KOOP

U kan uw zoekertje plaatsten door middel van een email naar eureka.mail@telenet.be te verzenden.  "Wie zoekt, die vindt" op willebroek-online.

 

Bent U handelaar en wenst U te adverteren op deze site aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer info.

U kan ons contacteren op het nummer 03/886.02.75 of 0485/40.24.85

of via email - eureka.mail@telenet.be

 

De Bornemse handelaars vindt U terug op www.bornemonline.be

De handelaars uit de Rupelstreek vindt u terug www.rupelstreek-online.be

 

Wegenwerken Willebroek

Alle wegenwerken en omleidingen van de gemeente kan u nu hier terugvinden

Willebroek Morgen fase 3 & 4

Agenda Willebroek

Vanaf nu staat er ook een agenda online!  Verenigingen en andere kunnen hier hun evenement kwijt zoals een sportagenda, eetdag, fuif...  Mail het ons en wij plaatsen het online - eureka.mail@telenet.be

Film deze week bij de Kinepolis Group


't Ruimerke ontstoppingsdienstNMBS - Treinvervoer 


 AXA


 

 De Lijn - Busdiensten


 


Algemeen/Agenda


Vanaf januari 2018 wordt het afval in Willebroek niet meer op vrijdag maar op maandag opgehaald.

Bekijk zeker goed de ophaalkalender die binnenkort in je brievenbus valt. Je vindt er achteraan ook een stratenlijst in terug zodat je kan nagaan tot welke zone jouw straat behoort. Je vindt de kalender nu al op de website van Ivarem.
Ook de Afvalkrant wordt rond deze periode bedeeld. Daarin vind je alle informatie over de wijzigingen. Hier kan je Afvalkrant digitaal terugvinden.
Je kan ook de gratis app Recycle! downloaden. Hiermee weet je perfect wanneer je welk afval kan aanbieden, weet je waar de dichtstbijzijnde textielcontainer of glasbol is en krijg je sorteerhulp. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.
Bij vragen kan je steeds terecht op de gratis infolijn van Ivarem op 0800 90 441.


Uitrol fietszendertjes – nieuwe fase

 Het is zover. Na enkele maanden wachten, zijn de fietszenders geleverd. Hiermee kan de strijd tegen fietsdiefstal op innovatieve wijze worden aangegaan.

Eind vorig jaar werden de chips gelanceerd en de inwoners van politiezone Mechelen-Willebroek gingen massaal in op het aanbod om zo hun fiets te beveiligen. Het zendertje wordt ingebouwd in de fiets en via het ANPR-cameranetwerk van de politiezone kan na een eventuele diefstal de tweewieler getraceerd worden.

In februari 2017 werden de eerste fietsers uitgenodigd voor het inbouwen van de ‘chips’. Medewerkers van de dienst integrale veiligheid stonden paraat voor een woordje uitleg bij het systeem en voorzagen de eerste rijwielen van de zender. Dit alles op een discrete plaats.

Nu zijn we klaar om samen met de fietsenhandelaars een volgende fase in te gaan. 

Het grote succes van het innovatieve product in de aanpak van fietsdiefstallen heeft ervoor gezorgd dat er vertraging is ontstaan bij de volgende levering. Door het grote aantal bestellingen werden we als overheid verplicht een Europese aanbesteding uit te schrijven, met de daaraan verbonden wettelijke termijnen.

Nu de volledige procedure doorlopen is kunnen we ons opnieuw tot alle geïnteresseerden richten voor de inbouw van het fietszendertje. Wij willen ons verontschuldigen voor de vertraging die werd opgelopen. Als compensatie bieden wij onze ingeschreven bewoners graag een ‘sorrybedrag’ van 5 euro aan. Daarmee wordt de kostprijs gedeeltelijk terugbetaald.

Burgemeester Eddy Bevers: “Ik ben blij dat de inwoners van onze politiezone actief willen meewerken aan preventie en veiligheid. Het overdonderend succes van de fietszenders, is daar het bewijs van. We weten dat de aanvragers er even op hebben moeten wachten, maar het is eindelijk zover. Na de verschillende testen kunnen we nu fietszenders plaatsen die kwaliteitsvol zijn en waarmee we de kans vergroten om gestolen fietsen op te sporen.”

Vanaf 19 december 2017 worden er nieuwe zenders geplaatst. De aanvragers ontvangen hiervoor allemaal via e-mail een voucher en kunnen de fietszenders laten plaatsen door de deelnemende fietsenhandelaars.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

Burgemeester Eddy Bevers - 0475 65 41 62 - eddy.bevers@willebroek.be


Tijdelijk gratis parkeren op parking Schoolweg

Vanaf woensdag 9 augustus kan er tijdelijk gratis geparkeerd worden op de parking Schoolweg in Willebroek. Ook de blauwe zone aan de Schoolweg zal tijdelijk worden opgeheven.

“Met deze maatregel biedt het gemeentebestuur een oplossing voor de verhoogde parkeerdruk omwille van de werken in de Schoolweg en de omliggende straten. Bewoners en bezoekers zullen dus gratis kunnen parkeren op de parking Schoolweg zolang de werken duren. Ook in de blauwe zone langs de Schoolweg, zullen tijdens de duur van de werken geen controles plaatsvinden”, aldus schepen voor mobiliteit Luc Spiessens.

De signalisatie die de betalende en blauwe zone aangeeft, werd aangepast.


politie.jpg

 

 

 

 


Openingsuren Politie

politie.jpg

Maandag : 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 08.00 – 18.00 uur
Woensdag : 08.00 – 18.00 uur
Donderdag : : 08.00 – 20.00 uur
Vrijdag : 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 09.00 – 13.00 uur

Gesloten op zon- en feestdagen

Voor dringende oproepen : muurtelefoon of bel 101

Bereikbaarheid politiezone Mechelen-Willebroek

Sinds een aantal maanden wordt er harmonieus samengewerkt tussen de lokale politie van Mechelen en Willebroek om de vrijwillige fusie van beide politiekorpsen gestalte te geven.

Van bij aanvang stelden burgemeesters Eddy Bevers (Willebroek) en Bart Somers (Mechelen) dat het fusieverhaal een 1+1=3 verhaal moet worden.
Waarbij er alleen maar winnaars zijn, de inwoners van Willebroek en Mechelen!

De beschikbare ploegen op het terrein in de nieuwe politiezone is maar één voorbeeld van dit verhaal. De klok rond worden er liefst 6 interventieploegen ingezet die 24/7 een terreinondersteuner krijgen die deze patrouilles ‘op het terrein’ ondersteunt en bijstaat. Tijdens de late- en nachtshift worden deze medewerkers aangevuld met een hondenpatrouille.Voeg daarbij onze coca-ploegen - medewerkers die zich specifiek richten op overlastgevoelige punten gerelateerd aan het uitgangsleven - en je weet dat onze politiezorg een brede spreiding krijgt.

De nieuwe politiezone Mechelen-Willebroek telt nu twee politieposten waar de burger steeds terecht kan. In Willebroek zijn de openingsuren op weekdagen van 8 tot 18 uur, op donderdag tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 13 uur. Bezoekers die zich buiten de openingsuren aanbieden worden bij aanbellen met de meldkamer van onze politiezone verbonden waarbij:

- indien dringende politiehulp vereist is betrokkene door een politieploeg zal worden voortgeholpen,

- indien geen dringende politiehulp vereist is zal de bezoeker worden gevraagd zich aan te bieden (liefst na het maken van een afspraak) tijdens de openingsuren in de politiepost Willebroek,

In de politiepost Mechelen is het onthaal 24/7 continu beschikbaar.

De operationele implementatie van enerzijds onze ploegen op het terrein en anderzijds de beschikbaar- en bereikbaarheid van onze diensten heeft als enig doel de politiezorg, gekoppeld aan de veiligheidszorg, verder te verstrekken in de politiezone Mechelen-Willebroek.


Willebroekse Kadobon

Op zoek naar een gepast geschenk? Je hebt geen idee wat je moet geven... of toch?
De Willebroekse Kadobon is het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Verras je familie, vrienden, kennissen, collega's... met dit fijne cadeau.
 

Er zijn bons van 5, 10 en 25 euro die je in een mooie geschenkverpakking krijgt. Hierbij vind je ook de deelnemerslijst. Diegene aan wie je de bons schenkt, kan deze inwisselen bij alle deelnemende handelaars in Willebroek, die je tevens herkent aan de witte deelnamesticker

Jouw bon blijft 1 jaar geldig na de vermelde aankoopdatum. Haast je dus maar snel naar één van de deelnemende handelaars en koop er alvast iets moois mee!

Waar te verkrijgen?

De bons zijn verkrijgbaar aan de onthaalbalie van het administratief centrum en aan de balie van BIB, tijdens de openingsuren.

Meer weten?

Kijk snel op onze gemeentelijke website bij de rubriek 'Werken' - 'Handel' - 'Willebroekse Kadobon'.


Webshop Willebroek

Je kan de webshop vinden via http://webshop.willebroek.be  of je kan naar de snellinks gaan op www.willebroek.be

Meer info:

Sportfunctionaris Joke Dirix – joke.dirix@willebroek.be – T 03 866 92 33

Diensthoofd Jeugd, opvang en onderwijs: Jeroen De Smedt – jeroen.desmedt@willebroek.be – T 03 866 92 09

Schepen van jeugd, opvang en onderwijs: Tinneke Huyghe – tinneke.huyghe@willebroek.be – T 0486 20 62 26

Schepen van sport – Ronny Somers – ronny.somers@willebroek.be – T 0475 35 03 40


De administratie van de Cultuurdienst / CC De Ster samen met de vrijetijdsdiensten jeugd, sport en evenementen/toerisme zijn ondergebracht op de eerste verdieping van het administratief centrum, Pastorijstraat 1 in Willebroek.

Openingsuren diensten:

maandag

9.00 - 12.00 uur

 

dinsdag

9.00 - 12.00 uur

woensdag

9.00 - 12.00 uur

donderdag

9.00 - 12.00 uur

16.00  - 19.30 uur

vrijdag

9.00 - 12.00 uur

 

Daarnaast kan u voor een aantal producten ook terecht aan de onthaal- en snelbalie van het administratief centrum
Openingsuren onthaal- en snelbalie:

Aanmelden aan het onthaal tot een kwartier voor sluitingstijd.

Voor sociale dienstverlening tot een half uur voor sluitingstijd.

Openingsuren onthaal- en snelbalie:

maandag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

dinsdag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

woensdag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

donderdag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 19.30 uur

vrijdag

9.00 - 12.30 uur

 

Brouwerij De Ster is vanaf nu gesloten. Om de nood aan lokalen op te vangen werden in het oud gemeentehuis (A. Van Landeghemstraat 101) een aantal vergaderlokalen ingericht.
Voor vragen i.v.m. de huur van deze zaaltjes kan u terecht  op de cultuurdienst. Een overzicht met de tarieven vindt u op  www.willebroek.be   (http://www.willebroek.be/nl/409/collections/43/zaalverhuur.html )

Tickets CC De Ster ook te koop via webshop

Sinds kort hoef je voor tickets voor de voorstellingen in CC De Ster de deur niet meer uit. Via de webshop reserveer en betaal je online je kaartje.

Na het succes van de online inschrijvingen voor de Grabbelpas-activiteiten en de sportweken in de voorbije zomervakantie, vind je in de webshop van de gemeente Willebroek nu ook het volledige aanbod van CC De Ster. Je krijgt er de keuze tussen de aankoop van losse tickets of een abonnement (minstens 4 voorstellingen). De betaling kan je eveneens online uitvoeren via een beveiligde verbinding. Het toegangsbewijs druk je thuis af.

Nu ook het aanbod van de cultuurdienst in de webshop is opgenomen, kan je er terecht voor alle activiteiten die worden georganiseerd door de Willebroekse vrijetijdsdiensten. Op die manier wil het gemeentebestuur het voor haar inwoners en deelnemers steeds eenvoudiger maken om van het brede aanbod aan activiteiten te kunnen genieten.

Je kan de webshop vinden op webshop.willebroek.be of via de snellinks op ccdester.willebroek.be of www.willebroek.be.

Uiteraard kan je ook steeds terecht aan de balie van het administratief centrum (Pastorijstraat 1) om tickets te kopen of om je in te schrijven voor allerhande activiteiten.

Het spreekuur van de burgemeester zal plaatsvinden op donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur.

 Administratief Centrum – Pastorijstraat 1 – 2830 Willebroek

Gratis telefoonnummer 0800 9 2830

info@willebroek.be - www.willebroek.be    info@ocmw.willebroek.be

Wegwijs in het Administratief Centrum  Bestandstype:  Acrobat Reader

 


Katrien Ryserhove : Van heksen en spoken, truken en tover

Ambiance tijdens het jaarlijks breugelbuffet in Lokaal Dienstencentrum De Wilg

...

Gemeentelijke openbare bibliotheek, Schoolweg 2A, Willebroek

Van maandag tot en met vrijdag:
van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 19.30 uur

zaterdag: van 9.30 tot 12.30 uur
U mag zich aanbieden tot 10 minuten voor sluiting
in het Toeristische infokantoor, Sasplein 18, Klein-Willebroek

(open di – vr van 9 – 12 en 13-16 u, za van 10 – 12 en 14-18 u en zo van 14-18 uur)


Bakkerij Buelens

 

Gezocht: Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde brood- en banketbakker

Meer inlichtingen op 03/886.60.11 - Curriculum vitae te verzenden naar info@bakkerijbuelens.be

 

Spaaractie boodschaptas :

Per 3€ stempel - Volle kaart (=20 stempels) = gratis herbruikbare boodschaptagroot of klein naar keuze - Zolang de voorraad strekt

 

Spaaractie Knuffelplaid

 

Het eerste afhaalpunt in de provincie Antwerpen!  Bakkerij Buelens te Willebroek.

Vanaf nu ook bestelling ophalen via afhaalpunt Bakkerij Buelens!

Je kan nu ook je Traindevie producten bij ons bestellen en afhalen.Glutenvrije (lactosevrije – allergenenvrije) producten We hopen jullie zo nog efficiënter te kunnen bedienen.

Bestellen kan tot woensdag 18 uur om de zaterdag af te halen tussen 11 uur en 16 uur


!!! Let op: indien je gekozen hebt voor diepvriesproducten is het wel handig u daarop te voorzien.


De Wachter Schoenen

 

SOLDEN VANAF WOENSDAG 3 JANUARI

 

-10% TOT -60%

+ 10% EXTRA KORTING OP DE GETEKENDE SOLDENPRIJS

 

DE WACHTER SCHOENEN

 

Collecties winter 2017/2018


Lingerie Linda

 

 

 

Tijdens de wintermaanden is de winkel gesloten om 17.30u

SOLDEN VANAF

3 JANUARI

Nachtkleding dames/heren/kids - vanaf -20% tot -50%

Lingerie: 

1 BH =   -10%

2 BH's = -20%

3 BH's = -30%

5 BH's = -50%

Alle slips dames Chantelle, Passionata, ... vanaf 2.50€

Boxers heren 2 + 1 gratis

Basisartikelen = -10%

Ondergoed kids laatste stuks slips, singlets, T-shirt, boxers aan 2.50€

Einde reeksen ondergoed Heren = -50%

 

   

Lingerie Linda is vanaf nu ook een DEPOT voor WITWAS en DROOGKUIS

Nieuwkuis, strijken en wassen:

Woensdag- en vrijdagvoormiddag wordt er opgehaald en teruggebracht

licence to clean!

U kan bij ons terecht met al uw was en droogkuis die u graag met zorg laat behandelen! Wij zijn er vooral voor de particulier, maar ook voor de horecabedrijven en KMO's die kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen.


2balanze


Cakes & Cookies

Elke donderdag staan wij op de wekelijkse markt in Kapelle-op-den-bos

Welkom op de site van Cakes & Cookies,

na bijna 20 jaar in de zorg gestaan te hebben, had ik een nieuwe uitdaging nodig.  Het was niet lang zoeken wat deze uitdaging zou zijn vermits het bakken al eventjes een leuke bezigheid was. 

Natuurlijk heb je dan een diploma nodig, en ben dan ook na enkele jaren avondschool in de Piva afgestudeerd als banketbakster.

Voor mij is het belangrijk dat mijn gebak vers en lekker is.  Artisanaal gebak is dus het kernwoord van Cakes & Cookies.

Hier wordt enkel met verse producten gewerkt en dit proef je dan ook.

Hou er wel rekening mee vermits ik niet met kunstmatige bewaarmiddelen werk, dat de producten maar een beperkt aantal dagen houdbaar zijn.

Bestellen kan via deze website.  Doe dit tijdig graag minimum 5 dagen voor de levering.  Een bestelling is maar pas in orde na een bevestiging van mij.


De Poutrel

Alaaf alaaf alaaf !
Zij die de carnaval een warm hart toedragen, De Poutrel gaat mee met de Willebroekse Carnavalstoet. De inschrijvingen lopen vlotjes binnen, maar der kunnen der nog wa bij. 
Altijd al eens willen meedoen maar ni de juiste moment gevonden , awel TIS de moment . 
Een schoon kostuum, e goe ontbijt, drank op de wagen voorzien van nen Top DJ,... plezier verzekerd
Meer info in de Poutrel zelf.
Inschrijven tm 12 februari.
Alaaf alaaf alaaf

 

De Poutrel aan het pleintje van Willebroek

Wij, Bjorn en Gunther, heten jullie van harte welkom in de Poutrel! Met de Poutrel willen we jullie iets aanbieden... een lekker ontbijt om de dag goed te starten... een snel ontbijt om niet teveel tijd te verliezen... een uitgebreid ontbijt om van te genieten...

lekkere koffie met iets extra om te smullen... straffe koffie om wakker te worden of te blijven... snelle lunch of uitgebreide lunch, licht, vers, lekker, koud, warm, nieuw, traditie... specialiteiten waar we fier op zijn...


Eet- en Praatcafé... 2830 leeft!
zoetigheden die we zelf bereiden... en andere die we met zorg hebben uitgekozen... frisse pinten... en straffe pinten... goede wijnen en frisse dranken...

een plek waar iedereen zich thuis voelt, met de glimlach begroet wordt, waar vragen mogen gesteld worden, waar geleefd en beleefd wordt... waar gepraat, gebabbeld, gefezeld wordt, en nog 't liefst in 't Willebroeks!


Gastronello

 


Optiek De Leener

Sinds 1970 baten wij onze zaak uit
Onze service en kwaliteit staan garant voor perfectie.

Optische brillen

Zonnebrillen

Kinderbrillen

Contactlenzen

 

Wij zijn een dienstverlenende opticien, die is gericht op het leveren van waarde voor de klant in de vorm van 'oogzorg' of 'eye care'.

Wij zijn er om onze klanten te helpen om goed te zien én er goed uit te zien.  Of u nu komt voor een modieuze, optisch verantwoorde bril, een uitgebreide oogmeting of een specialistische contactlens-aanpassing, bij ons bent u aan het juiste adres om in uw behoefte aan oogzorg te voldoen. Ook als u geen bril of contactlenzen nodig heeft, maar toch de nodige vragen heeft over 'ogen en zien', kunt u bij ons terecht.


Beautique Schoonheidsinstituut

Oase van rust

Schoonheidsinstituut Beautique op het August van Landegemplein in Willebroek staat garant voor professionele schoonheidsbehandelingen.   Vicky verwelkomt u graag in een oase van rust waar elke behandeling op maat wordt gemaakt en u uiteraard op de eerste plaats staat.  Gun uzelf een moment van rust en ontspanning! 

Wij bieden diverse behandelingen zoals gelaatsverzorgingen, pedicure, manicure, ontspannende lichaamsmassage, gelnagels...

U kan tevens ook de behandelingen combineren bvb. een gelaatsverzorging met een manicure of een ontspannende lichaamsmassage met een pedicure. Stel zelf uw ideale behandeling samen.

In de kijker

Vraag naar onze Beautique-cadeaubonnen!!


Hondentoilletage Nathalie

Alle honden zijn welkom! Groot en klein!

Een regelmatig bezoek aan de hondentoilettage is voor uw lieveling aan te raden. Ook kruisingen en kortharige honden kunnen enorm verharen! Afhankelijk van de vacht van de hond kan je deze laten trimmen.

Maar bij een behandeling gebeurt ook het schoonmaken van de oren, het knippen van de nagels, het verwijderen van teken, het controleren van het gebit en de anaalklieren. Het zal duidelijk zijn dat een gediplomeerd hondentrimster meer is dan alleen een "kapper".

Nathalie Hondentoilettage

Stationsstraat 23-25

2830 Willebroek - Tel:03/866.36.31 -


Café Knock Palace

 

Agenda

 

Elke dinsdag vanaf 20u Kaartprijskamp 'Boomke Wies'

 

Belangrijke sportwedstrijden, voetbalmatchen, ... live op groot scherm


Bistro/Tearoom Jolin

Verse soep om mee te nemen bij Jolin By Shanna!

Beker : 2€
1/2liter : 4€
1liter : 7€

Focaccia, panini, verse hamburgers!

Gezocht : gemotiveerd keukenpersoneel met ervaring (Daguren)

       

Uw doop- of verjaardags- of andere feestjes

U bent op zoek naar de ideale locatie voor een feest?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte - 03/866.39.62

Dagschotels voor de lunch aan 9.90€ + Koffie 


Bloemenwinkel 'Het Groene Huis'

Zaterdag 27 t/m 30 januari gesloten

Onze winkel ligt centraal gelegen in een winkelstraat van Willebroek op het gelijkvloers van “SeniorPlaza”.  Juist om de hoek bevindt zich het ziekenhuis en dat is gemakkelijk te voet te bereiken. 

Is het moeilijk voor u om naar de winkel te komen?  Geen probleem, wij leveren graag bij u thuis.

Onze workshops zullen blijven doorgaan in de Mechelbaan te Heffen, waar we in een gezellige ruimte met een tasje koffie of thee onze creatie tot stand laten komen.

Wij verwelkomen jullie graag op beide locaties

Workshops bloemschikken

Data 2018:

17/01/2017 - 07/02/2017 - 14/03/2017 - 11/04/2017 - 16/05/2017 - 06/06/2017

Locatie: Senior Plaza, Lounge, Overwinningstraat 133-135, Willebroek

Prijs: 24€ (1 drankje inbegrepen)

Als u wenst deel te nemen aan onze workshops kan u inschrijven op het nummer 03/860.10.17 of via de bloemenwinkel.  U kan wanneer u hebt deelgenomen na de les terug inschrijven voor de volgende les (gepast geld mee te brengen)

Openingsuren:

 

maandag:

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

zaterdag:

zondag:

12u00 – 18u00

gesloten

09u30 – 18u00

09u30 – 18u00

09u30 – 18u00

09u30 – 18u00

08u30 – 15u00

 


Café Central

Café Central

Willebroek, Van Landeghemplein 7

 

Agenda

 

 

  PRIVé PARTIES

 

 

Alle dagen open vanaf 14u tot ...

Woensdag vanaf 10u tot ...

Dinsdag Sluitingsdag

 

 

   

Deze trendy gelegenheid in het hart van Willebroek wordt door velen nu bestempeld als één van de gezelligste praatcafés. Ook door het smaakvolle interieur voel je je direct thuis.

Heidi tapt er de meest uiteenlopende biertjes en cocktails met klasse, en dit altijd met de glimlach.

Bovendien word je ontvangen in een uiterst leuk en uniek kader. Metershoge ramen vooraan die volledig open kunnen zorgen ervoor dat je je constant meer buiten dan binnen waant.

      


Bistro Choc-eau-latté

2 en 3 februari

Lamskroon met gratinpatatjes en wintergroentjes

***

16 en 17 februari

 Chateaubriand

***

Enkel op reservatie

Wij zijn elke vrijdag open tot 22u  (keuken tot 21u)

Bistro Choc-eau-latté is een sfeervol Brasserie-restaurant met een tijdloos decor, uniek gesitueerd op het verkeersvrije 'pleintje' van Willebroek.

De kaart omvat zowel snacks voor de kleine honger, als meer uitgebreide gerechten alles bereid met dagverse topproducten.

De keuken is alle dagen (behalve op zondag) geopend van 08.15u tot 18.00u. 

Vrijdag zijn we open van 08.15u tot 22.00u (keuken tot 21.00u)

Zaterdag is de keuken geopend vanaf 09.30u

Suggesties Januari

Tong in madeirasaus met kroketjes

Konijn op grootmoeders wijze

Ggegrilde zalm op een bedje van sinaasappel met groententagliatelli

 


Leonidas

Leonidas Pralines "Het Chocoladevrouwtje" bij Annick

De Smaak van Versheid -100% VERS
Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter.

 

Nieuw Antwerpse handjes & truffels nu binnen

 


Annita's Pub

     

Annita's Pub is een café ingericht als sfeervolle Engelse Pub.


Geheel in mahonie-houten stijl uitgevoerd, compleet met zitjes en tonnen geeft deze pub een nostalgische en intieme sfeer mee, waar iedereen zich thuisvoelt en dat donderdag, vrijdag en zaterdag tot in de vroege uurtjes doorgaat!  Ambiance verzekerd!

 

Wat hebben wij te bieden:

 

Diverse geestrijke dranken alsook sterke dranken, cocktails, bieren, frisdranken, ... o.a.

 

Van 't vat: Jupiler

En verder: Vedett, Duvel, Lindemans Kriek, Steendonck, Palm...

Coca cola,  Ice-tea, Agrum, Almdudler, Gini, ...

Bacardi, Pisang Ambon, Amaretto, Martini, Porto, JB whisky, Gin, wijnen, ...

 

 

 

 


The Lounge and Little Lounge

KOK GEVRAAGD om ons team te komen versterken THE LOUNGE 0476 / 381 972

Elke Woensdag en Donderdag

Rundstournedos met een fris slaatje en frietjes - 14€

 

 

 


VALENTIJNSMENU

Glaasje bubbels met gegratineerde oester

***

Velouté van butternut en hazelnoot

***

Parelhoenfilet met een jus van rodeportkrieken vergezeld met een crumble van parmaham en primeurgroentjes

***

Een huwelijk van grietfilet en coquilles met een preiloempia, limoensaus en een pittige risotto

***

Een hartig cupidopallet

***

Te verkrijgen van 14/2 tot 19/2

39 € p/p

Ook niet te vergeten , romantisch tafelen met Fondue of Teppan-yaki
 


Sunbada Zonnecenter Mechelen

Neem een 10-beurten abonnement.  Ga 2 x per week de eerste 3 weken onder de zonnebank en daarna 1 x per week. 

SkinnyLove

og snel wat kilootjes kwijt voor de feestdagen?

SkinnyLove is een combinatie van zuivere en natuurlijke ingrediënten:

MORNING: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn), groene koffie extract.

AFTERNOON: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel, peper.

 

Er zijn tal van redenen waarom mensen kiezen voor het bruinen met de zonnebank. Daar waar sommige mensen enkel denken aan een gezond bruin kleurtje denken anderen aan hun gezondheid. Onder invloed van zonlicht (meer bepaald de UV-B straling die ook bij de zonnebank gebruikt wordt) produceert ons lichaam vitamine D3. Vitamine D is onder andere nuttig voor de tanden, de weerstand en de botten. Het is dus ook geen slecht idee om tijdens de winter dit tekort op te vangen door enkele malen onder de zonnebank te gaan. Het is ook mogelijk om vitamine D uit voedingsmiddelen te halen, maar dit is onvoldoende voor een gunstige werking.

Een zonnebankkuur ondergaan als voorbereiding op een vakantie is een goed idee. De kuur zal er voor zorgen dat je huid verdikt. Deze verdikking zorgt voor een betere bescherming tegen de zon als je op vakantie bent. Dat wil dus zeggen dat je minder snel zal verbranden. Het is dus een misvatting als mensen onder de zonnebank gaan voor hun vakantie om reeds een bruin kleurtje te verkrijgen, het dient dus ter bescherming van de huid bij een latere blootstelling aan het zonlicht.

12 zonnebanken - Producten

Met haar eigentijdse inrichting en hypermoderne zonnebanken is Sunbada Mechelen een lust voor oog, lichaam en geest.


Beauty Baccaris

 

 

In de kijker

 

Acties voor de maand januari:

Kortingen op allerlei produkten.
10% korting bij aankoop van 2 produkten van Maria Galland

***

Warmte pakking van de handen: ideaal bij droge handen of kloven of pijnlijke handen
normaal 50 euro nu 35 euro

***

Ladies Night bij Beauty Baccaris

Een avondje genieten in onze wellnessruimte op een verrassende manier... en natuurlijk only Ladies

Gebruik van alle faciliteiten van onze wellness samen met een vriendin, mama, zus...

Telkens een andere verrassing zoals voetmassage, lichaamsverzorging, cava & hapjes...

Tijdens de maand februari gaat de Ladies Night door op:

Donderdag 1 februari

Maandag 5 februari

Telkens vanaf 19u tot 22u en na reservatie


Artemis

 

Rimpelwerende behandelingen door esthetisch arts

Voor meer info: 0486/54.24.67

 

Peelings

Age peel: om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maakt de huid weer glad.

White peel: om de huid weer helder en egaal te maken, vrij van donkere vlekken.

Beta peel: Acné, verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen.

Eye peel: voor een vermindering van kraaienpootjes en donkere kringen.

***

Laser

Permanente ontharing

Vanaf 2 zones

30 euro korting

Drainage of transion

in combinatie met een gelaatsbehandeling

20 euro korting


Orthoshop


APC Autopartcenter

In de kijker

Nog nooit was een dakkoffer zo ruim!

 • Geoptimaliseerd ontwerp voor de meest efficiënte ruimte

 • Voorgemonteerd Power-Click snelmontagesysteem met geïntegreerde krachtindicator voor een eenvoudige en snelle bevestiging

 • Deze dakkoffer kan van beide kanten geopend worden, voor eenvoudig monteren, laden en lossen

 • Voor maximale veiligheid en diefstalbeveiliging heeft deze dakkoffer meerdere vergrendelingspunten en de sleutel met goede grip kan pas worden verwijderd als ze allemaal goed gesloten zijn.

 • Het gepatenteerde Dual-Force veersysteem en handgrepen aan de buitenkant van het deksel staan garant voor een gemakkelijke opening en sluiting van de koffer.

 • Ontworpen voor een naar voor geplaatste positie op het autodak, zodat de achterklep helemaal open kan zonder de dakkoffer te raken.
   


 

pacific

 


Afspanning De Netehoeve

 

Gezocht Hulpkok: info op 014/72.90.92

Woensdag en donderdag Gamba's à la plancha

Donderdag en vrijdag Ribbekes à volonté

 

Specialiteit Paling in 't groen

**************************


PORTUGAELS & PARTNERS

 

Comfort Deal?

Comfort Deal is een praktische verzekeringsformule waarmee u de betaling van de premies van uw verzekeringen gratis spreidt. U kiest of u maandelijks betaalt met domiciliëring of driemaandelijks. Deze formule is mogelijk vanaf een bedrag van 50 euro per termijn.

Comfort Deal is geen voorafbetalingsplan. U betaalt de juiste premie voor de vorige termijn. U krijgt dus nooit een jaarlijkse afrekening. Dankzij de gespreide betaling vermijdt u pieken in uw gezinsuitgaven. Volledig gratis.

U beslist zelf voor welke verzekeringen u de betaling van de premie bundelt in Comfort Deal: een ruime autoverzekering, een complete brandverzekering en een alomvattende familiale verzekering. Bovendien kan u deze verzekeringen aanvullen met een aantal interessante bijkomende waarborgen, afhankelijk van uw situatie.

Tevens gespecialiseerd makelaar in verzekeringen voor de KMO's

 

Ook nog: Portas Syndicus


Coiffure Daniëlla

Eindejaarsactie tombola - Winnend nummer

 

341

 

Proficiat! U wint een Bongobon Weekendtrip voor twee met diner

 

Winterkapsels 2017-2018

 


VAN TRICHT N.V.

 

AXA

SelfService tussen 06.00 en 22.00u ook tijdens de weekends.

Met AXA homebanking is uw bank altijd open.
Vraag uw gratis homebanking online aan met uw bankkaart van AXA Bank.

 

flex, de brandverzekering die bij u past

Start2bank  

WILLEBROEK TV

De samenwerking tussen het gemeentebestuur van Willebroek en onze regionale televisiezender RTV is een absolute primeur in het zendgebied, dat de arrondissementen Mechelen en Turnhout bestrijkt!
Het gemeentebestuur wenst haar inwoners zo op de meest vooruitstrevende manier te informeren over alle aspecten van haar uitgebreide dienstverlening, zonder enige afbreuk te doen aan de bestaande infokanalen.
Elke maandag - schoolvakanties uitgezonderd - doorlopend vanaf 18.30 uur (telkens na "Match van de maandag") tot 09.00 uur op dinsdagochtend is "Willebroek TV" te bekijken.
De daaropvolgende zaterdag, om 12.00 uur, wordt de uitzending nog één maal herhaald.

Gratis telefoonnummer waarop u de gemeentelijke diensten kan bereiken :

0800 9 2830

 


COPYRIGHT 2002