Home    |    Assortiment   |    Foto's   |   In de kijker

 

 

 

 

L. Denaeyerplein 9 - 2830 Willebroek - 03/866 54 41

 

Openingsuren:

 

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag van 09.30u 12.00u en 13.30u tot 18.00u

Zaterdag van 09.30u tot 12.00u en 13.30u tot 17.00u

Zondag en Feestdagen gesloten

 

Leonidas Pralines "Het Chocoladevrouwtje" bij Annick

 

De Smaak van Versheid -100% VERS
Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variŽteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter.

EDELE INGREDIňNTEN
Uitsluitend ingrediŽnten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines: echte Belgische chocolade als basis, verse boter, verse room en melk, hazelnoten uit Turkije, Morellokersen uit de Pťrigord, amandelen uit ItaliŽ, appelsienen uit Valencia, om er maar enkele te noemen.

INTERNATIONALE GARANTIE
In lijn met alle Europese voedingsbedrijven volgt Leonidas al vele jaren de regels van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dat staat gelijk met de garantie van een hoogwaardige voedselveiligheid, vanaf de productie tot en met de distributie van alle pralines.

 

GENIETEN VAN GULHEID
Bedenk eens hoeveel kleine en grote momenten ons dagelijks leven opfleuren: een verjaardag, een feest, een etentje onder vrienden, een bijeenkomst of een romantisch avondjeÖ
Om al deze momenten op een unieke manier te vieren, is chocolade een ideale gast: gezellig en heerlijk om van te genieten. De karakteristieken van Leonidas harmoniseren wonderwel met de vreugde- en geluksmomenten van het leven. Met zijn fijne pralines biedt Leonidas het ideale en altijd originele cadeau; het doet plezier, en het blijft bewaard als een kostbare, zoete herinnering.