Volg ons op

 

Willebroek winkelhart

 

Willebroek winkelhart

 

Welkom op de site van de Willebroekse handelaars!

HET DIGITALE TREFPUNT VAN DE GEMEENTE

Deze site is een katalysator in de communicatie tussen de handelaars uit de Willebroekse regio en de consument. U vindt hier een algemene voorstelling, speciale aanbiedingen, en maandelijkse promoties van de Willebroekse handelaars. Regelmatig zal U hier ook op de hoogte gehouden worden van evenementen in en rond Willebroek.

U kan ook de apotheker van wacht hier opzoeken.

De uurregelingen van treinen hier en van de bussen hier opzoeken.

 

Rubriek: GEZOCHT/TE KOOP

U kan uw zoekertje plaatsten door middel van een email naar eureka.mail@pandora.be te verzenden.  "Wie zoekt, die vindt" op willebroek-online.

 

Bent U handelaar en wenst U te adverteren op deze site aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer info.

U kan ons contacteren op het nummer 03/886.02.75 of 0485/40.24.85

of via email eureka.mail@telenet.be

 

De Bornemse handelaars vindt U terug op www.bornemonline.be

De handelaars uit de Rupelstreek vindt u terug www.rupelstreek-online.be

 

Wegenwerken Willebroek

Alle wegenwerken en omleidingen van de gemeente kan u nu hier terugvinden

 

Agenda Willebroek

Vanaf nu staat er ook een agenda online!  Verenigingen en andere kunnen hier hun evenement kwijt zoals een sportagenda, eetdag, fuif...

Mail het ons en wij plaatsen het online - eureka.mail@telenet.be

Vrijwilligers gezocht in de strijd tegen het coronavirus

De gemeente Willebroek verscherpt haar maatregelen in haar strijd tegen het coronavirus, op basis van de beslissingen die gisterenavond werden genomen in de Nationale Veiligheidsraad. Gemeentelijke werkgroepen zorgen voor de continuïteit van de dienstverlening, intussen werd ook de gemeentelijke veiligheidscel, op initiatief van burgemeester Eddy Bevers, samengeroepen.

Na de beslissingen van de federale overheid, besloot de gemeente Willebroek om alle vrijetijdsgebouwen, zoals CC De Ster, sporthallen en ontmoetingscentrum De Mozaïek, te sluiten. In de bibliotheek wordt een alternatieve dienstverlening op poten gezet, waarbij mogelijk op afhaling of met een bib aan huis gewerkt zal worden.

De werking van het Administratief Centrum blijft verzekerd, maar hier zal uitsluitend nog op afspraak gewerkt worden. Dat betekent dat ‘vrije inloop’ niet meer mogelijk zal zijn. De burgemeester roept op om enkel in dringende gevallen naar het Administratief Centrum te komen en te bekijken of dit ook niet via de telefoon of e-mail kan.

Ook de kantooruren van Volkshuisvesting Willebroek worden geschrapt om te vermijden dat er grote aantallen mensen in de inkomhal zijn. Ze blijven cliënteel op kantoor ontvangen op afspraak, bij voorkeur voor dringende zaken.

Activiteiten afgelast
Alle activiteiten op het grondgebied van Willebroek worden uitgesteld of afgelast. Dat wil zeggen dat onder meer de kermis en carnavalstoet niet kunnen plaatsvinden. Activiteiten die gepland waren in de gemeentelijke gebouwen, worden kosteloos geannuleerd.

Lokaal Dienstencentrum De Wilg gaat dicht, op vraag van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Alle groepsactiviteiten worden afgelast, ook de activiteiten in open lucht. Warme maaltijden zullen niet meer gebruikt kunnen worden in de cafetaria. De maaltijden kunnen wel nog aan huis worden geleverd.

Individuele dienstverlening zoals het wassalon, douche of de Minder Mobielen Centrale kan er wel nog, op afspraak. Ook Dagverzorgingscentrum ’t Sas sluit de deuren. In Woonzorgcentrum Ten Weldebrouc worden geen bezoekers meer toegelaten.

Gemeentelijke veiligheidscel
Deze namiddag kwam de gemeentelijke veiligheidscel samen, onder leiding van burgemeester Eddy Bevers. Daarin werd bekeken welke extra maatregelen nodig zijn. “We blijven alle beslissingen op federaal niveau op de voet volgen”, zegt burgemeester Bevers. “Nieuwe richtlijnen die doorstromen van de hogere overheden, worden gecommuniceerd via de gemeentelijke communicatiekanalen.”

Gezocht: vrijwilligers
Om de impact van de maatregelen voor de inwoners te beperken, is de gemeente is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Daarvoor richt ze zich tot de Willebroekse jeugdverenigingen.

“Inwoners die zich geroepen voelen om hun medemens een handje te helpen, bijvoorbeeld via thuisopvang of het doen van boodschappen, mogen zich bij ons melden”, besluit de burgemeester. “Dit is een extra dienstverlening die wij kosteloos zullen aanbieden aan onze inwoners. Vrijwilligers zullen hiervoor uiteraard een vrijwilligersvergoeding ontvangen!”

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Kabinet burgemeester Eddy Bevers
03 866 90 02
Pastorijstraat 1 | 2830 Willebroek
kabinet.burgemeester@willebroek.be
www.willebroek.be


Willebroek: betalend parkeren opgeschort tijdens coronacrisis

Gezien de huidige coronacrisis hebben de gemeente Willebroek en parkeerbedrijf OPC beslist om de controle op het betalend parkeren in Willebroek tot nader order op te schorten. Zo wordt de parkeerruimte in de gemeente gratis ter beschikking gesteld van de inwoners. Onder meer door het grote aantal mensen dat thuiswerkt, is de parkeerdruk sterk toegenomen.

De maatregel past binnen de richtlijnen die werden opgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo hoeven inwoners minder afstand af te leggen om van en naar hun wagen te stappen. Bovendien wordt het fysiek contact met de betaalautomaten vermeden, zowel voor inwoners als voor werknemers van het parkeerbedrijf.

Er wordt bekeken om ook na afloop van de coronacrisis het betalend parkeren een tijdlang niet toe te passen. Zo wil de gemeente aan de handelaars alle kansen bieden om hun activiteiten opnieuw op te starten.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Kabinet burgemeester Eddy Bevers
03 866 90 02
Pastorijstraat 1 | 2830 Willebroek
kabinet.burgemeester@willebroek.be
www.willebroek.be


Woensdagmarkt gaat voorlopig niet door

 

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd beslist om de wekelijkse woensdagmarkt voorlopig niet te laten doorgaan.

 

Tijdens de markt is het bijna onmogelijk om het principe van 'social distancing' (afstand bewaren en sociale contacten vermijden) na te leven. De markt is ook een gebeuren waar verschillende generaties in contact komen met mekaar. Net dat moet vermeden worden. Daarom werd er beslist om de markt in zijn geheel niet te laten doorgaan, ook niet voor kramen die enkel voeding aanbieden. 

 

We begrijpen dat deze beslissing een impact kan hebben bij zowel marktkramers als bezoekers, maar we zijn ervan overtuigd dat deze maatregel nodig is om de verspreiding van het virus tegen te gaan en zo de meest kwetsbare personen en de mensen in de zorgsector te beschermen.

 


Algemeen/Agenda

Openingsuren Politie

politie.jpg

Maandag : 08.00u - 18.00 uur
Dinsdag : 08.00
u - 18.00 uur
Woensdag : 08.00
u - 18.00 uur
Donderdag : : 08.00
u - 20.00 uur
Vrijdag : 08.00
u - 18.00 uur
Zaterdag : 09.00
u - 13.00 uur

Gesloten op zon- en feestdagen

Voor dringende oproepen : muurtelefoon of bel 101

Bereikbaarheid politiezone Mechelen-Willebroek

Sinds een aantal maanden wordt er harmonieus samengewerkt tussen de lokale politie van Mechelen en Willebroek om de vrijwillige fusie van beide politiekorpsen gestalte te geven.

Van bij aanvang stelden burgemeesters Eddy Bevers (Willebroek) en Bart Somers (Mechelen) dat het fusieverhaal een 1+1=3 verhaal moet worden.
Waarbij er alleen maar winnaars zijn, de inwoners van Willebroek en Mechelen!

De beschikbare ploegen op het terrein in de nieuwe politiezone is maar één voorbeeld van dit verhaal. De klok rond worden er liefst 6 interventieploegen ingezet die 24/7 een terreinondersteuner krijgen die deze patrouilles op het terrein ondersteunt en bijstaat. Tijdens de late- en nachtshift worden deze medewerkers aangevuld met een hondenpatrouille.Voeg daarbij onze coca-ploegen - medewerkers die zich specifiek richten op overlastgevoelige punten gerelateerd aan het uitgangsleven - en je weet dat onze politiezorg een brede spreiding krijgt.

De nieuwe politiezone Mechelen-Willebroek telt nu twee politieposten waar de burger steeds terecht kan. In Willebroek zijn de openingsuren op weekdagen van 8 tot 18 uur, op donderdag tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 13 uur. Bezoekers die zich buiten de openingsuren aanbieden worden bij aanbellen met de meldkamer van onze politiezone verbonden waarbij:

- indien dringende politiehulp vereist is betrokkene door een politieploeg zal worden voortgeholpen,

- indien geen dringende politiehulp vereist is zal de bezoeker worden gevraagd zich aan te bieden (liefst na het maken van een afspraak) tijdens de openingsuren in de politiepost Willebroek,

In de politiepost Mechelen is het onthaal 24/7 continu beschikbaar.

De operationele implementatie van enerzijds onze ploegen op het terrein en anderzijds de beschikbaar- en bereikbaarheid van onze diensten heeft als enig doel de politiezorg, gekoppeld aan de veiligheidszorg, verder te verstrekken in de politiezone Mechelen-Willebroek.


Willebroekse Kadobon

Op zoek naar een gepast geschenk? Je hebt geen idee wat je moet geven... of toch?
De Willebroekse Kadobon is het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Verras je familie, vrienden, kennissen, collega's... met dit fijne cadeau.
 

Er zijn bons van 5, 10 en 25 euro die je in een mooie geschenkverpakking krijgt. Hierbij vind je ook de deelnemerslijst. Diegene aan wie je de bons schenkt, kan deze inwisselen bij alle deelnemende handelaars in Willebroek, die je tevens herkent aan de witte deelnamesticker

Jouw bon blijft 1 jaar geldig na de vermelde aankoopdatum. Haast je dus maar snel naar één van de deelnemende handelaars en koop er alvast iets moois mee!

Waar te verkrijgen?

De bons zijn verkrijgbaar aan de onthaalbalie van het administratief centrum en aan de balie van BIB, tijdens de openingsuren.

Meer weten?

Kijk snel op onze gemeentelijke website bij de rubriek 'Werken' - 'Handel' - 'Willebroekse Kadobon'.


Webshop Willebroek

Je kan de webshop vinden via http://webshop.willebroek.be  of je kan naar de snellinks gaan op www.willebroek.be

Meer info:

Sportfunctionaris Joke Dirix – joke.dirix@willebroek.be – T 03 866 92 33

Diensthoofd Jeugd, opvang en onderwijs: Jeroen De Smedt – jeroen.desmedt@willebroek.be – T 03 866 92 09

Schepen van jeugd, opvang en onderwijs: Murat Oner - murat.oner@willebroek.be - 0489 80 72 30

Schepen van sport – Ronny Somers – ronny.somers@willebroek.be – T 0475 35 03 40

De administratie van de Cultuurdienst / CC De Ster samen met de vrijetijdsdiensten jeugd, sport en evenementen/toerisme zijn ondergebracht op de eerste verdieping van het administratief centrum, Pastorijstraat 1 in Willebroek.

Openingsuren diensten:

maandag

9.00 - 12.00 uur

 

dinsdag

9.00 - 12.00 uur

woensdag

9.00 - 12.00 uur

donderdag

9.00 - 12.00 uur

16.00  - 19.30 uur

vrijdag

9.00 - 12.00 uur

 

Daarnaast kan u voor een aantal producten ook terecht aan de onthaal- en snelbalie van het administratief centrum
Openingsuren onthaal- en snelbalie:

Aanmelden aan het onthaal tot een kwartier voor sluitingstijd.

Voor sociale dienstverlening tot een half uur voor sluitingstijd.

Openingsuren onthaal- en snelbalie:

maandag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

dinsdag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

woensdag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

donderdag

9.00 - 12.30 uur

13.30 - 19.30 uur

vrijdag

9.00 - 12.30 uur

 

Brouwerij De Ster is vanaf nu gesloten. Om de nood aan lokalen op te vangen werden in het oud gemeentehuis (A. Van Landeghemstraat 101) een aantal vergaderlokalen ingericht.
Voor vragen i.v.m. de huur van deze zaaltjes kan u terecht  op de cultuurdienst. Een overzicht met de tarieven vindt u op  www.willebroek.be   (http://www.willebroek.be/nl/409/collections/43/zaalverhuur.html )

Tickets CC De Ster ook te koop via webshop

Sinds kort hoef je voor tickets voor de voorstellingen in CC De Ster de deur niet meer uit. Via de webshop reserveer en betaal je online je kaartje.

Na het succes van de online inschrijvingen voor de Grabbelpas-activiteiten en de sportweken in de voorbije zomervakantie, vind je in de webshop van de gemeente Willebroek nu ook het volledige aanbod van CC De Ster. Je krijgt er de keuze tussen de aankoop van losse tickets of een abonnement (minstens 4 voorstellingen). De betaling kan je eveneens online uitvoeren via een beveiligde verbinding. Het toegangsbewijs druk je thuis af.

Nu ook het aanbod van de cultuurdienst in de webshop is opgenomen, kan je er terecht voor alle activiteiten die worden georganiseerd door de Willebroekse vrijetijdsdiensten. Op die manier wil het gemeentebestuur het voor haar inwoners en deelnemers steeds eenvoudiger maken om van het brede aanbod aan activiteiten te kunnen genieten.

Je kan de webshop vinden op webshop.willebroek.be of via de snellinks op ccdester.willebroek.be of www.willebroek.be.

Uiteraard kan je ook steeds terecht aan de balie van het administratief centrum (Pastorijstraat 1) om tickets te kopen of om je in te schrijven voor allerhande activiteiten.

Het spreekuur van de burgemeester zal plaatsvinden op donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur.

 Administratief Centrum - Pastorijstraat 1 - 2830 Willebroek

Gratis telefoonnummer 0800 9 2830

info@willebroek.be - www.willebroek.be    info@ocmw.willebroek.be

Wegwijs in het Administratief Centrum  Bestandstype:  Acrobat Reader

 


Maatregelen rond het coronavirus

Voorlopig geen bezoek in WZC Ten Weldebrouc

Willebroek engageert zich om meer dan 10.000 extra bomen te planten

Willebroek bevraagt inwoners hoe ze in de toekomst willen wonen

Boomsesteenweg in Willebroek krijgt nieuw en breder fietspad

Gemeente Willebroek voert actie tegen pesten

Gemeente Willebroek - Cyberaanval

Werken Huis van de Vrije Tijd gaan van start

Succesvolle jobbeurs voor én door jongeren in Willebroek 

Personeelskring organisatie Willebroek schenkt 2.000 euro aan De Meerpaal

Fietszenderproject wordt niet verlengd

Mechelen, Lier en Willebroek gaan samenwerken rond wonen en krijgen voor € 1.020.000 subsidies

Willebroekenaren proeven elkaars gerechten tijdens een wereldbuffet

Renovatiewerken aan de Bib - mogelijk hinder


Gemeentelijke openbare bibliotheek, Schoolweg 2A, Willebroek

Ma 10u00 - 12u00 en 13u30 - 19u30

Di  10u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00

Wo 10u00 - 12u00 en 13u30 - 19u30

do  13u30 - 18u00

Vrij 10u00 - 12u00 en 13u30 - 19u30

Za  09u30 - 12u30


U mag zich aanbieden tot 10 minuten voor sluiting
in het Toeristische infokantoor, Sasplein 18, Klein-Willebroek

(open di - vr van 9 - 12 en 13-16 u, za van 10 - 12 en 14-18 u en zo van 14-18 uur)

politie.jpg


Beautique Schoonheidsinstituut

Steun de lokale handelaar - Wij doen mee!

Beste klanten,

Met spijt in mijn hart heb ik besloten het salon te sluiten tot 29/3 ivm het CORONA VIRUS.
Als alles beter gaat, zal het salon terug open zijn vanaf 30/3, ik wil iedereen persoonlijk contacteren ivm zijn afspraak maar helaas is dit niet mogelijk.
Hebt u in de toekomst nog een vervolg afspraak gepland, dan blijft deze gewoon geldig.
De gezondheid van ons allemaal is belangrijker dan onze nageltjes of voetjes.
Ook als schoonheidsspecialiste kunnen wij de afstandsmaatregel niet toepassen.
Ik hoop op jullie begrip,
Zorg goed voor elkaar.
Tot snel,
Vik 

Oase van rust

Schoonheidsinstituut Beautique op het August van Landegemplein in Willebroek staat garant voor professionele schoonheidsbehandelingen.   Vicky verwelkomt u graag in een oase van rust waar elke behandeling op maat wordt gemaakt en u uiteraard op de eerste plaats staat.  Gun uzelf een moment van rust en ontspanning! 

Wij bieden diverse behandelingen zoals gelaatsverzorgingen, pedicure, manicure, ontspannende lichaamsmassage, gelnagels...

U kan tevens ook de behandelingen combineren bvb. een gelaatsverzorging met een manicure of een ontspannende lichaamsmassage met een pedicure. Stel zelf uw ideale behandeling samen.

In de kijker

Vraag naar onze Beautique-cadeaubonnen!!

GEZICHTSVERZORGINGEN DIE PERFECT OP DE BEHOEFTEN VAN UW HUID ZIJN AFGESTEMD
Een mooie huid is een gezonde huid. Uw huid weerspiegelt uw uitdrukkingen: ze wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf en moet verwend worden! Net zoals het lichaam, leeft de huid volgens het ritme van de seizoenen. Pas uw verzorgingsproducten en uw schoonheidsritueel aan om uw huid te helpen het jaar mooi door te komen.


Leonidas

 

Leonidas Pralines "Het Chocoladevrouwtje" bij Annick

De Smaak van Versheid -100% VERS
Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter.


't Ruimerke

Klik en maak kans op een iPhone 11

 


Bloemenwinkel 'Het Groene Huis'

 

Beste klanten,

 

Het groene huis is helaas niet gespaard gebleven van een verplichte sluiting.  Woensdag 18 maart sluiten we de deuren om 12uur tot 5 april.


Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe!!!!!!!

 

Al de bewoners van Seniorplaza in de bloemetjes gezet.  Ze verdienen zoveel mogelijk steun in deze moeilijke periode.

Met dank aan Het Groene Huis en Tifiori voor de schenking van de bloemen.

 

 

Onze winkel ligt centraal gelegen in een winkelstraat van Willebroek op het gelijkvloers van SeniorPlaza.  Juist om de hoek bevindt zich het ziekenhuis en dat is gemakkelijk te voet te bereiken. 

Is het moeilijk voor u om naar de winkel te komen?  Geen probleem, wij leveren graag bij u thuis.

Onze workshops zullen blijven doorgaan in de Mechelbaan te Heffen, waar we in een gezellige ruimte met een tasje koffie of thee onze creatie tot stand laten komen.

Wij verwelkomen jullie graag op beide locaties

Workshops bloemschikken

Data 2019/2020:

3 bloemschikavonden per maand! Telkens op woensdagavond of donderdagavond

2019/2020 Woensdag Donderdag Woensdag
Maart 11 12 18
April 15 22 23
Mei 20 21  
Juni 17 18  

Locatie: Senior Plaza, Lounge, Overwinningstraat 133-135, Willebroek

Prijs: 25€ (incl. bloemen, excl. pot, schaal, of mand)

Steeds meebrengen: Mes, snoeischaar, schaar en eventueel lijmpistool

Als u wenst deel te nemen aan onze workshops kan u inschrijven op het nummer 03/860.10.17 - 0478/48.07.34 of via de bloemenwinkel.  U kan wanneer u hebt deelgenomen na de les terug inschrijven voor de volgende les (gepast geld mee te brengen)


Bistro/Tearoom Jolin by Shanna

Vanaf maandag 16/03 tot vrijdag 03/04!
Alle dagen bereikbaar om bestellingen te doen 
Afhaal of levering
OOK OP ZATERDAG EN ZONDAG

 

Verse soep om mee te nemen bij Jolin By Shanna!

Beker : 2€
1/2liter : 4€
1liter : 7€

Focaccia, panini, verse hamburgers!

       

Uw doop- of verjaardags- of andere feestjes

U bent op zoek naar de ideale locatie voor een feest?  Met onze tuin en onze speelhoek bieden wij u net dat extra aan.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte - 03/866.39.62

Dagschotels voor de lunch aan 9.90€ + Koffie 


Orthoshop

VANAF MAANDAG 11 MEI ZIJN WIJ TERUG OPEN

DIT NATUURLIJK MET DE NODIGE VEILIGHEIDSMAATREGELEN  

1* voorzien van een MONDMASKER  

2* wij voorzien aan de ingang DESINFECTERENDE HANDGEL

3* Beperkt aantal bezoekers tegelijk

4* de NODIGE AFSTAND respecteren

RESPECTEER DEZE MAATREGELEN EN ALLES VERLOOPT VLOTJES  

Wij kijken er naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen!

Enerzijds legt Orthoshop zich toe op de levering van terugbetaalde orthopedische hulpmiddelen (prothesiologie, orthesiologie, bandagisterie, mobiliteitshulpmiddelen en orthopedische schoenen).

Maar Orthoshop is zoveel meer: u kunt bij ons ook terecht voor niet- terugbetaalde orthopedische hulpmiddelen en mode-, comfort- en welzijnsproducten alsook
aangepaste lingerie- en badmode voor dames met een borstprothese.


Lingerie Linda

 

Vanwege het Corona-virus zijn wij genoodzaakt onze zaak gesloten te houden tot aan de paasvakantie.

Nieuwe collecties zomer 2020

Steun de lokale handelaar - Wij doen mee!

   

      

U kan hier ook een geschenkbon verkrijgen - Altijd de juiste maat en kleur!


Bistro Choc-eau-latté

Vanwege het Corona-virus zijn wij genoodzaakt onze zaak gesloten te houden tot aan de paasvakantie.

 

Wij zijn elke vrijdag open tot 22u  (keuken tot 21u)

Bistro Choc-eau-latté is een sfeervol Brasserie-restaurant met een tijdloos decor, uniek gesitueerd op het verkeersvrije 'pleintje' van Willebroek.

De kaart omvat zowel snacks voor de kleine honger, als meer uitgebreide gerechten alles bereid met dagverse topproducten.

De keuken is alle dagen (behalve op zondag) geopend van 08.15u tot 18.00u. 

Vrijdag zijn we open van 08.15u tot 22.00u (keuken tot 21.00u)

Zaterdag is de keuken geopend vanaf 09.30u


Gastronello

Beste culinaire vrienden,

Met spijt hebben we besloten de productie van onze ambachtelijke kroketten tijdelijk stil te leggen. Voor Gastronello is de gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners prioriteit. Wij dragen onze horeca-klanten een warm hart toe in deze moeilijke tijden en blijven jullie ondersteunen. Samen met onze partners hebben wij de nodige maatregelen getroffen om continuïteit te garanderen.

Wij volgen de situatie nauwgezet en houden jullie op de hoogte van eventuele veranderingen via onze social media.

Alvast bedankt voor jullie begrip, samen staan we sterk. #FlattenTheCurve

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Team Gastronello

Food Waste Awards 2020 voor de categorie Multi-sectorale projecten.

De website is nu online, je kunt stemmen op Brusselse vollegrondswitloof Cools en Traicar bvba (Gastronello)!!!

Stem nu

 


Bakkerij Buelens

 

Beste klanten

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, trof de overheid gisteren maatregelen in verband met het Coronavirus.

Wij vallen niet onder deze maatregelen en blijven dus volgens onze normale openingsuren werken.

 

Daarnaast om niet alleen de veiligheid van ons cliënteel maar ook van ons personeel te garanderen vragen we om online te bestellen.Verder is er in onze winkel ook de mogelijkheid om via bancontact te betalen.

 

 

Wij wensen iedereen de komende weken dan ook een goede gezondheid en betuigen ons medeleven aan de kleine zelfstandige(n). Maar vergeet tussendoor ook zeker niet te genieten van al het lekkers dat wij zullen blijven aanbieden!

 

Wij blijven voorlopig open op onze normale openingsuren . Volgende week evalueren we dit en eventueel passen we dan aan. Maar tot en met zondag blijven we zeker onze normale uren open
Indien mogelijk vragen we jullie online te bestellen zo is de wachttijd in de winkel korter. Ook vragen we zoveel mogelijk met Bancontact te betalen .
Alles wordt op regelmatige basis gereinigd en ontsmet.


Bedankt voor jullie begrip.

 

https://www.bakkerijbuelens.be

 

 

Vanaf nu kan u ook online bestellen

 

 

 

 

 

 

Bestellen kan u via www.bakkerijbuelens.be selecteer bestellen en u komt in het bestelportaal terecht.
Of eenvoudig via de knop shoppen op onze Facebookpagina.

 

Vlaanderens bekendste voetbalploeg, F.C. De Kampioenen, blijft scoren bij jong én oud. Hun unieke mix van vriendschap en humor werd de inspiratie voor de F.C. De Kampioenen broodmix. Het resultaat: een lichtbruin brood boordevol granen en zaden. Een brood door kampioenen, voor kampioenen.

Exclusief fabrikant van de "Gouden Carolus Single Malt praline"

Bakker Buelens wint drie sterren met Gouden Carolus Single Malt-praline
 

De Willebroekse bakker Johan Buelens viel in de prijzen met zijn whiskypraline met Gouden Carolus Single Malt. “Het International Taste Institute gaf ons met 3 sterren meteen de hoogste score, we zijn enorm fier!”

Het eerste afhaalpunt in de provincie Antwerpen!  Bakkerij Buelens te Willebroek.

Vanaf nu ook bestelling ophalen via afhaalpunt Bakkerij Buelens!

Je kan nu ook je Traindevie producten bij ons bestellen en afhalen.Glutenvrije (lactosevrije allergenenvrije) producten 

We hopen jullie zo nog efficiënter te kunnen bedienen.

Bestellen kan tot woensdag 18 uur om de zaterdag af te halen tussen 11 uur en 16 uur


!!! Let op: indien je gekozen hebt voor diepvriesproducten is het wel handig u daarop te voorzien.


De Poutrel

 

Vanwege het Corona-virus zijn wij genoodzaakt onze zaak gesloten te houden tot aan de paasvakantie.

 

De Poutrel aan het pleintje van Willebroek

Wij, Bjorn en Gunther, heten jullie van harte welkom in de Poutrel! Met de Poutrel willen we jullie iets aanbieden... een lekker ontbijt om de dag goed te starten... een snel ontbijt om niet teveel tijd te verliezen... een uitgebreid ontbijt om van te genieten...

lekkere koffie met iets extra om te smullen... straffe koffie om wakker te worden of te blijven... snelle lunch of uitgebreide lunch, licht, vers, lekker, koud, warm, nieuw, traditie... specialiteiten waar we fier op zijn...


Eet- en Praatcafé... 2830 leeft!
zoetigheden die we zelf bereiden... en andere die we met zorg hebben uitgekozen... frisse pinten... en straffe pinten... goede wijnen en frisse dranken...

een plek waar iedereen zich thuis voelt, met de glimlach begroet wordt, waar vragen mogen gesteld worden, waar geleefd en beleefd wordt... waar gepraat, gebabbeld, gefezeld wordt, en nog 't liefst in 't Willebroeks!


2balanze

Cadeauideetje!

Dieptemassage is een specifieke massagetechniek die tot in de diepste spierlagen doordringt, het gaat de oorzaak aanpakken van het probleem. Ideaal voor nek-rugproblematiek, hielspoor, tenniselleboog,...
Moxa of bijvoetkruid is een oosterse therapie. De moxastaaf verwarmt de huid en de acupunctuurpunten waardoor de bloedcirculatie en de energie gestimuleerd wordt. Specifieke plaatsen waar de pijn gelokaliseerd is en er blokkades zijn worden hiermee behandeld.

De behandeling met moxa is nu vrijblijvend na de massage (+- 45' massage +- 15' moxa)

Prijs: Rug- of nekmassage 45 €
Hielspoor of tenniselleboog 25' massage + evt moxa) 25 €

Sinds september 2018 kan u mij ook vinden in Lier in de huisartsenpraktijk Astrid.

Afspraak enkel telefonisch:0475/82.52.86 | Hoveniersstraat 34A | 2840 Rumst - Koningin Astridlaan 9 | 2500 Lier (huisartsenpraktijk Astrid)

Bezoek ook onze Facebookpagina


Optiek De Leener

Naar aanleiding van de laatste adviezen omtrent het Corona virus, zijn we gesloten tot 4 mei.
Wij hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid zijn en blijven.
Bij hoogdringendheid zijn we bereikbaar via

paul@optiekdeleener.be

en
petra@optiekdeleener.be

Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, lucht, buiten, water en natuur, de tekst 'KEEP CALM & STAY HOME'

Sinds 1970 baten wij onze zaak uit
Onze service en kwaliteit staan garant voor perfectie.

Optische brillen

Zonnebrillen

Kinderbrillen

Contactlenzen

Wij zijn een dienstverlenende opticien, die is gericht op het leveren van waarde voor de klant in de vorm van 'oogzorg' of 'eye care'.

Wij zijn er om onze klanten te helpen om goed te zien en om er goed uit te zien.  Of u nu komt voor een modieuze, optisch verantwoorde bril, een uitgebreide oogmeting of een specialistische contactlens-aanpassing, bij ons bent u aan het juiste adres om in uw behoefte aan oogzorg te voldoen. Ook als u geen bril of contactlenzen nodig heeft, maar toch de nodige vragen heeft over 'ogen en zien', kunt u bij ons terecht.


Artemis

 

Rimpelwerende behandelingen door esthetisch arts

 

Voor meer info: 0486/54.24.67

Peelings

Age peel: om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maakt de huid weer glad.

om de huid weer helder en egaal te maken, vrij van donkere vlekken

Acné, verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen.

Eye peel:voor een vermindering van kraaienpootjes en donkere kringen.


APC Autopartcenter

 

Nieuw Gator Dashcam

 

Enkel voor € 180 - GHDVR82W

 

 

 

Set voor en achter € 230

 

 

 

Nieuwe Thule gamma dakkoffers Motion Touring bij ons bestelbaar!

 

 

Bekijk hier alle dakkoffers

 

De getoonde prijzen zijn niet de prijzen van APC!! Vraag naar onze PROMOPRIJZEN!!!

 

 

 

MAC 520 DAB - 2 DIN 6.8" Widescreen - Multimedia Receiver - NAV Ready

 

799€


Afspanning De Netehoeve

 

Vanwege het Corona-virus zijn wij genoodzaakt onze zaak gesloten te houden tot aan de paasvakantie.

Donderdag

Gamba's à la plancha

Côte à l'os 600 gram op de grill

 Keukenhulp gezocht

 

Specialiteit Paling in 't groen 

***


Coiffure Daniëlla

Wij namen zonet ook de beslissing onze zaak te sluiten voorlopig tot en met 3 april.
Hopelijk zien we elkaar snel terug in goede gezondheid.

Zorg voor jezelf en je naasten.

 

Zomerkapsels 2020

  


WILLEBROEK TV

De samenwerking tussen het gemeentebestuur van Willebroek en onze regionale televisiezender RTV is een absolute primeur in het zendgebied, dat de arrondissementen Mechelen en Turnhout bestrijkt!
Het gemeentebestuur wenst haar inwoners zo op de meest vooruitstrevende manier te informeren over alle aspecten van haar uitgebreide dienstverlening, zonder enige afbreuk te doen aan de bestaande infokanalen.
Elke maandag - schoolvakanties uitgezonderd - doorlopend vanaf 18.30 uur (telkens na "Match van de maandag") tot 09.00 uur op dinsdagochtend is "Willebroek TV" te bekijken.
De daaropvolgende zaterdag, om 12.00 uur, wordt de uitzending nog één maal herhaald.

Gratis telefoonnummer waarop u de gemeentelijke diensten kan bereiken :

0800 9 2830

 Copyright Eureka - 2002

 

Film deze week bij de Kinepolis Group


 't Ruimerke ontstoppingsdienstNMBS - TreinvervoerDe Lijn - Busdiensten