OPTISCHE- EN ZONNEBRILLEN 

Een bril maakt deel uit van wie U bent en moet passen bij de vorm van uw gezicht en persoonlijkheid.
Of U nu gaat voor een trendy en hippe bril of een eerder klassiek model, hij moet steeds perfect zitten. 

OPTISCHE BRILLEN
 
Waarop let u bij het uitzoeken van een montuur? Uw gelaatsvorm ligt vast. Dat neemt niet weg dat u met een bril bepaalde kenmerken minder opvallend kunt maken of juist kunt benadrukken. Voorwaarde is wel dat u zich bij de keuze van het montuur aan bepaalde regels houdt.
Zijn uw ogen klein of staan ze dicht bij elkaar? Kies dan voor een montuur met een smalle, licht gekleurde neusbrug en donkere of sprekende zijkanten. Denk erom dat de glazen niet te groot zijn.
Een lange neus? Hebt u een lange neus, kies dan voor een montuur met een lage neusbrug. De neusbrug verbindt de glazen met elkaar. Een lager geplaatste neusbrug (richting punt van de neus) maakt de neus minder opvallend. Kiest u ook nog voor een donker gekleurde neusbrug dan valt uw neus nog minder op.
Juist een kleine neus? Wilt u uw neus juist benadrukken of vergroten, neem dan een montuur met een hogere neusbrug. Die maakt de neus prominenter. Een lichte kleur neusbrug legt nog meer accent op de neus.
Hebt u een brede neus of een grote afstand tussen de ogen?
Kies dan voor een montuur met een donker gekleurd, breed neusdeel en een lichte kleur aan de zijkanten van het montuur. De ogen lijken meer naar elkaar toe te komen en het gelaat wordt minder breed.

MONTUREN
Onze collectie bestaat uit merken die geselecteerd werden op basis van kwaliteit, innovatie en originaliteit. Op onze merken bieden we minstens 2 jaar waarborg op fabricagefouten.

GLAZEN
Omdat kwaliteit en innovatie heel belangrijk is zowel voor uw montuur als voor uw brilglazen kijken wij erop toe dat wij enkel met de beste leveranciers werken. Brilglazen kunnen zowel van glas als van kunststof zijn. Naargelang uw behoeften adviseren wij bifocale, unifocale of progressieve glazen. De nieuwste evolutie is een extra verdund glas door maatwerk. Gewenningsgarantie op de progressieve glazen. 

ZONNEBRILLEN

Een goede bescherming voor de zon is onmisbaar voor uw ogen.
Daarom hebben wij een ruime keuze voor ieders budget. Trendy zonnebrillen van Belgische makelij tot elegante zonnebrillen van Armani, Fendi,... Al onze zonnebrillen zijn uiteraard 100% UV-bestendig.

Twijfelt u aan de UV-beschermingsfactor van uw zonnebril?
Kom dan even langs en we onderwerpen uw zonnebril gratis aan de UV-test.

Op het gebied van zonnebrillen zijn we ieder jaar in de weer om de nieuwste modellen in onze winkel te krijgen. We letten hierbij vooral op de laatste trends en de kwaliteit van de zonnebrillen om voor iedereen wat wils te kunnen bieden. In iedere prijsklasse kunt u bij ons terecht voor een mooie zonnebril. Er zijn tal van merken op de markt. Hieronder een greep uit de zonnebrillen die u bij ons kan vinden. Van al deze merken hebben we ieder jaar weer een zeer ruim aanbod waar uit gekozen kan worden. Veel verschillende stijlen zoals kunststof zonnebrillen voor diegene die een tijdloze look willen handhaven.

Of juist wat grotere zonnebrillen met mooi gekleurde glazen voor degene die een wat gewaagdere zonnebril willen. 

OPTIEK DE LEENER
Petra en Paul

Aug. Van Landeghemstraat, 35A  
2830 Willebroek
03/886 64 47

petra@optiekdeleener.be
paul@optiekdeleener.be

Follow Us
OOK NOG
  • Herstelling van brillen
  • Naast onze uitstekende fabrieksgarantie kan U ook nog genieten van onze eigen hersteldienst.
  • Optiek De Leener staat voor kwaliteit, mode en vakmanschap!

OPENINGSUREN
  • maandag gesloten
  • dinsdag 09u - 12u/13.30u - 19u  
  • woensdag 09u - 12u/13.30u-19u 
  • donderdag 09u - 12u/13.30u-19u
  • vrijdag 09u - 12u/13.30u - 19u 
  • zaterdag 09u - 17u
  • zondag gesloten