Onze produkten & tips

 

Wij hebben de produkten van

 

 

 

De combinatie zonnebank - zonnelotion levert je niet alleen het beste bruinresultaat, maar ook een goed gehydrateerde en gezonde huid. De 3 grote voordelen bij het aanbrengen van een zonnelotion zijn:

1 een snellere en betere aanmaak van pigment = mooi bruin worden
Zonnelotions bevatten vitaminen en mineralen die voedingsstoffen zijn voor de pigmentcellen. UVB-licht stimuleert de pigmentcel en dankzij de bouwstoffen, geleverd door de lotion, kan de pigmentcel volop melanine produceren.
Een zonnelotion bevat hydraterende bestanddelen. Belangrijk als je weet dat een droge, vale huid UV-licht reflecteert. Een gehydrateerde huid absorbeert meer dan 90% van de UV stralen zodat je het maximale rendement uit je zonnebankbeurt haalt.

2 een goed gehydrateerde huid = gezonde en stralende huid
Elke zonnelotion zorgt er voor dat de huid intens gehydrateerd wordt. Belangrijk als je weet dat het UV licht voor meer dan 90% geabsorbeerd wordt door de huid op voorwaarde dat deze glad en soepel ( = gehydrateerd!) is. Een droge, schilferige huid absorbeert slechts 40% van het UV licht … zeker 60% wordt gereflecteerd ! Hydrateer dus je huid, want jij wil toch ook het maximale rendement uit je zonnesessie halen, niet!

3 een jonge look bewaren = anti aging effect
Vooral UVA-Licht leidt tot vocht- en elasticiteitsverlies wat vroegtijdige huidveroudering met zich meebrengt. De verzorgende ingrediënten in de zonnelotion, zoals vitamine A en E, werken krachtig antioxidant en beschermen tegen de aanval van de vrije radicalen . Zo blijft de huid jong, soepel en gezond.

Cali 949 Intensifier Step 1 - Cali 310 Natural Bronzer Step 2

Deze flacons vallen op door hun modern design van zachte pasteltinten tegen een stoere metaalkleurige achtergrond. De nummers op de verpakking verwijzen naar 2 verschillende regio’s in the State of California en telkens worden de belangrijkste steden uit de regio vermeld. Een waar eerbetoon aan CALIFORNIA ! De Cali Collection Blend is een unieke ingrediëntenmix die voorkomt dat bepaalde enzymen het huideigen hyaluronzuur afbreken. So: it keeps your skin looking young! Shea- en avocado boter, verrijkt met vitamine E, verbeteren de algemene huidconditie en zorgen voor een streelzacht gevoel na applicatie. Voor intense hydratatie is er Aloë Vera.

 

 

Exposé ⠢ Au Naturel  LipsExposé ⠢ Au Naturel  Lips
Emerald Bay

ABSOLUTELY SHORE

PURE LOTION

INHOUD: 250 ml

Emerald Bay introduceert ABSOLUTELY SHORE, een PREMIUM lotion met duidelijke UPGRADE in look & feel én in formulering. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft deze Absolutely Shore extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL!

Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen.

 

Exposé ⠢ Au Naturel  Lips

BRONZE VOYAGE

BRONZING LOTION

INHOUD: 250 ml

Emerald Bay introduceert BRONZE VOYAGE, een PREMIUM lotion met duidelijke UPGRADE in look & feel én in formulering. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft deze Bronze Voyage extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL!

Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen.

Niet alleen in de kunstzon, ook in het zonnetje buiten verdient je huid deze Bronze Voyage.
•Voed haar met essentiële nutriënten en vitaminen uit het hart van de Agave plant.
•Verzorg haar met een superfood concentraat uit gember en granaatappel en verzadig haar met hydratatie door cacao boter… zo laat je lijntjes en rimpeltjes niet toe!
•Het snellere bruineffect bereik je dankzij de directe zelfbruiner karamel en de mix van DHA en Erythrulose die – weliswaar vertraagd – na enkele uren extra kleur geeft.
• Wens jezelf een BrONze VOYAGE.

 

Exposé ⠢ Au Naturel  Lips

XTRA BLACK Power Bronzing BUTTER combineert cacao- en sheaboter met DHA en triple melanine : voor een ongekend bruinresultaat!

De SUPERBLACK lotions doen er nog een schepje bovenop! Voor een ongekend/verrassend donkerbruin resultaat is walnoot-extract toegevoegd: een directe natuurlijke bronzer die je een instant bruine look geeft. Met sheaboter, voor soeplesse en hydratatie, en cafeïne voor een strakke en gladde huid, zijn deze Dark
SuperBlack lotions ieders favoriet!

 

Xtra Black Cacao Bronzing Butter

XTRA DARK COCONUT

BRONZING LOTION

INHOUD: 200 ml

Laat je verleiden door de uitgesproken geur van kokosnoot!

Deze lotion is gegarandeerd jouw favoriete lotion in deze klassieke lijn van Tannymaxx.

Deze XTRA DARK Coconut Bronzing lotion is een lotion met DHA-toevoeging, die zorgt voor een maximale kleurontwikkeling.

Een schep verzorgende ingrediënten doet de rest:
•Aloë Vera verzorgt en herstelt
•vitaminen A, C en E vechten tegen de aanval van vrije radicalen
•shea boter (karité boter) maakt je huid soepel en zacht

Geschikt voor alle huidtypes.
 

TEKTON

NATURAL BRONZER, step 1 en step 2

Deze TEKTON lotion is uniek omwille van de innovatieve “Tectonic Technology” en “Bronze Active”.

Bij het ouder worden, door stress en externe factoren vermindert geleidelijk het aantal stamcellen in de basale cellaag. Geen goed nieuws want het zijn deze stamcellen die instaan voor constante en continue huidvernieuwing. Minder stamcellen betekent een moeizame celregeneratie en bijgevolg een doffe huid. De Tectonic Technology reikt de grondstof en aan om het aantal keratinocyten in de basale cellenlaag van de epidermis op peil te houden. Zo krijgt de huid haar volle vermogen om te vernieuwen terug.

Bronze Active is een 2de bijzonder en nieuw ingrediënt. Deze atomaire peptidencocktail maakt slapende, inactieve melanocyten in de basale huidcellaag terug actief. Vaak denatureren melanocyten, verdwijnen hun tentakels met een moeizame melanine synthese tot gevolg. Bronze Active doet de dendrietvormige uitstulpingen van de melanocyt terug groeien zodat de melanine afgifte aan aanpalende cellen geoptimaliseerd wordt.

Deze Tekton Bronzing lotion step 2 heeft naast Vitatan ook koperpeptiden en zuurstof voor maximale ontwikkeling van de natuurlijke huidskleur. Daarnaast zorgen directe bronzers zoals zoethout en karamel meteen na het aanbrengen al voor een bruinverkleuring van de toplaag. DHA en erythulose als vertraagde bronzers doen, na enkele uren, daar nog een schepje boven op!

Een stevige dosis vitamine A en B passen in dit plaatje van huidvernieuwing. Vitamine A is een buitengewoon krachtig antioxidant (retinol) die huidschade voorkomt en het huideigen collageen beschermt tegen de aanval van de vrije radicalen.

Cacaoboonextract verbetert de bloedsdoorstroming wat het cel metabolisme ten goede komt. Minder afvalstof en in de cellen… minder cellulitis op de huid: dus een afslankend effect en een strakkere huid.

Distelolie voedt, hydrateert en geeft souplesse aan de huid.
 

Catch Fire Push Oil Ampulle

Kleine verpakkingen zijn in! Hoe makkelijk om voor 1 of enkele zonnesessies een kwaliteitsvol product bij de hand te hebben. Deze PUSH producten uit de BLACK Line worden vooral geprezen omwille van hun enorme Tanning Boost. Hier zorgt de grote dosis hoogwaardige pure- melanine voor. Vitamine E en provitamine A en B verzorgen de huid en werken anti-aging. Jojoba olie, rijk aan onverzadigde vetzuren, maakt dat deze PUSH producten geschikt zijn voor alle huidtypes. Ook personen met acné of een vette huid kunnen Push Oil zonder problemen gebruiken en er de positieve effecten van ondervinden Ook uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid. PUSH OIL in ampullen : even mengen en klaar voor gebruik. Het hersluitbare dopje maakt deze ampullen voordelig in gebruik.

Catch Fire Push Oil Ampulle

Ieder huidtype reageert anders

Huidtype I
(ca. 2% van alle Midden-Europeanen):

Opvallend lichte huid, roodachtig haar, blauwe ogen, zeer sterke neiging tot zonnebrand.

 
Huidtype I
Huidtype II
(ca. 12% van alle Midden-Europeanen):

Lichte huid, blond tot lichtbruin haar, blauwe tot grijze of groene ogen, sterke neiging tot zonnebrand.
Huidtype II
Huidtype III
(ca. 78% van alle Midden-Europeanen):

Normale huid, donkerblond tot bruin haar, grijze tot bruine ogen, matige neiging tot zonnebrand.

 
Huidtype III
Huidtype IV
(ca. 8% van alle Midden-Europeanen):

Lichtbruine tot olijfkleurige huid, donker haar, donkere ogen, nauwelijks neiging tot zonnebrand.

 
Huidtype IV

HOME  |  ZONNEBANKEN  |  PRODUCTEN EN TIPS