Zonnecenter Sunbada

SUNBADA MECHELEN
Blauwhondstraat 1
2800 Mechelen
tel: O15/27 02 46

OND: 0427 612 127

KBC 402-9198361-42

12 zonnebanken

Airco in al onze salons en alle cabines!  -  Verboden onder de 18 jaar

 

Zonder afspraak

Feestdagen gesloten

 

Maandag t.e.m vrijdag 09u00 - 21u00
Zaterdag 10u00 tot 19u00

Zondag 10u00 - 16u00

OOK CADEAUBONS VERKRIJGBAAR! 

HOME  |  ZONNEBANKEN  |  PRODUCTEN EN TIPS | SKINNYLOVE

Ga dan 2 x per week de eerste 3 weken onder de zonnebank en daarna 1 x per week. 

Get Summerproof met de zonnebank!

D

e winter droogt je huid uit, maar een felle zon is ook weer niet goed voor je huid. Ga, voordat je jezelf blootstelt aan de eerste zonnestralen, eerst aan de slag met een goede scrub. Scheer dan je benen en smeer je daarna in met een overheerlijke bodylotion.  Door te scrubben en je huid daarna goed te hydrateren, blijft je bruine kleurtje langer zitten, en wordt je egaler bruin. Ook kun je je huid laten wennen aan de zon door eerst eens onder de zonnebank plaats te nemen. Door nu al te beginnen met af een toe een zonnebankje sla je twee vliegen in één klap: je verbrand minder snel omdat je huid al gewend is aan de zon en je hebt geen melkflessen meer als je straks weer over het strand paradeert in je nieuwe bikini.

Tektõn

Door het ouder worden en door allerlei externe factoren vermindert het aantal stamcellen in de basale cellenlaag van de epidermis. Dit resulteert in een beschadigde en doffe huid. TEKTON reikt – met de Tectonic Technologie - de grondstoffen aan om het aantal stamcellen op peil te houden zodat de huid terug het vermogen krijgt om te herstellen en te vernieuwen. Zo behoudt de huid haar jeugdige en frisse look. Bronze Active is een unieke atomaire cocktail die slapende, inactieve melanocyten terug actief maakt. Bij actieve melanocyten met goed ontwikkelde dendrieten verloopt de melaninesynthese beter en komt er meer huideigen pigment in de aanliggende cellen, zodat de bruine kleur zich beter ontwikkelt. Vitamine A is een buitengewoon krachtige antioxidant (Retinol) die huidschade voorkomt en het huideigen collageen beschermt tegen de aanval van vrije radicalen. TEKTON geurt sensueel naar citrus, heeft een lichte textuur en geeft bij applicatie een zijdezacht gevoel. De luchtledige verpakking samen met het handige pompsysteem laat toe de flacon voor 100% leeg te maken.

Cadeau-ideetje:  Cadeaubons  -  Geef een zonnebankabonnement

12 zonnebanken waaronder: Angel - Evolution 600 - Prestige 1100

Een kuurtje zonnebank doet wonderen.  De één heeft behoefte aan een gezond kleurtje, de ander vindt die warmte over het hele lichaam heerlijk ontspannen. Feit is dat iedereen er van opknapt. Moeheid verdwijnt en de warmte geeft je weer volop energie. Ook voor mensen die last hebben van acné of andere huidaandoeningen is de zonnebank een weldaad. Vaak verminderen hun klachten.

 

Zonnebank in de lente:
- fantastisch middel tegen voorjaarsvermoeidheid.
- doet de huid zijn eigen bescherming tegen licht opbouwen.

Zonnebank in de zomer:
- maakt u klaar voor de vakantiezon
- bruinen zonder zomerhitte

 

 

Zonnebank in de herfst:
- maakt de zomer langer
- geeft een gezond en ontspannen uiterlijk

 

 

Zonnebank in de winter:
- geeft u een goed humeur
- bevordert de gezondheid.

 

 

 

 

• 

Al onze banken zijn voorzien van airco en/of koeling

• 

Met exclusieve ERGOLINE zonnebanken.

• 

Voorzien van de laatste technologieën.

• 

Op huidtype afgestemd zonnekuren.

• 

Korting bij het aanschaffen en/of opwaarderen van uw klantenkaart.

U kunt ook nog onze klantenkaart aanschaffen.

Onze klantenkaart:

  •               Electronische betaalkaarten waarmee alle zonnebanken gestart kunnen worden.

  •               Waarborg kaart is 5 Euro. Dit bedrag wordt u terugbetaald als u de klantenkaart terug binnenlevert.

  •               De kaart is herlaadbaar. Indien u de kaart oplaadt met een bedrag vanaf 50 Euro, krijgt u 10 tot 15%

  •               voordeel,  naargelang het bedrag.

In onze zonnestudio kunt u heerlijk relaxen op 1 van de zonnebanken. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, evenals een hoge kwaliteit van de diverse bruiningsprodukten die wij leveren. Ook voor advies kunt u natuurlijk altijd bij een van onze medewerkers terecht.  Ook een gratis drankje staat altijd voor u klaar wanneer U nog even moet wachten terwijl wij uw zonnebank reinigen.  Tevens is er ook diverse lectuur voorzien, zowel voor de kleintjes als voor de groten.

 

U kan zelf uw tijd bepalen bij al onze zonnebanken afhankelijk van uw huidtype. Wenst U 6 min. of 12 min.?  Geen probleem.