HOME  |  KAPSELTRENDS  |  WEETJES

 

 
 

 

Zomer 2019

The bob is back. In 2019 blijven we onze haren in een middenscheiding dragen, maar lange lokken mogen behoorlijk korter. Een slordige boblijn is namelijk de haartrend die we komend jaar veel gaan zien. De bob of de lob, de lange bob zijn eigenlijk niks anders dan kapsels waarbij het haar op n lengte is geknipt. Op de bob zijn veel variaties en ieder seizoen is er wel een boblijn kapsel dat je vaker ziet.

Haartrend 2019: d slordige bob

   

Op de catwalks zien we dat de kapseltrends voor lente en zomer 2019 niet meteen een andere weg inslaan dan de vorige seizoenen. Een natuurlijke haarlook en de textuur van het eigen haar staan centraal.

Het advies van topkappers voor 2019 is duidelijk: gebruik zo weinig mogelijk stylingproducten, brush je haar mooi glad (of laat je haar natuurlijk krullen), maar houd je kapsel licht & luchtig.

DEZE BLIJVEN HET GOED DOEN IN 2019

  • Korte coupes met veel beweging en waar je niet veel moeite voor moet doen.
  • Halflange kapsels met een warrige look.
  • Lang haar wel of niet opgestoken, met wavy krullen voor een heel natuurlijke en vrouwelijk look.

More is more op accessoiregebied

Haarclips en schuifspeldjes zoals we ze kennen uit de nineties waren al aan de hand in de zomer van 2018 nadat ze op de catwalks floreerden, maar in het nieuwe jaar zet die comebacktrend flink door. Op de catwalk van spring/summer 2019 spotten we modellen vaak met meerdere versiersels in het haar.

Dit zijn de kapseltrends van 2019

Hoge knot of warrige paardenstaart?

Geschikt voor alle gelegenheden. Dag op kantoor? De knot. Chic dineren? De knot. Sporten? De knot. Een zondagmiddagbrunch? Juist, de knot. Maar evensnel als de hoge knot is deze lage warrige paardenstaart te maken, en misschien is deze wel ng makkelijker. Maak 'm chic met kleine subtiele vlechtjes.